Túl sok...

Szerző‘: katyusa on 2009.03.02. 19:15

 

Már megint úgy érzem, túl sok feszültség gyülemlett össze bennem. Lehet velem van a baj, lehet túlságosan magambafolytom a dolgokat, de csak azért, mert ha kimondom rossz látni a reakciókat.

Megint tele vagyok feszültséggel. Nem tudom, hogy én várok-e el túl sokat másoktól, az élettől, de valahogy sose elég az ami van. Próbálok mindent megtenni, azért, hogy jó legyen minden, próbálok nem agyalni, csak élni az életem, de azért én is érző lény vagyok, és ha vágyom valaki társaságára akkor nem 10 percre. Abból anno elég volt. Lehet az a baj, hogy az előző kapcsolatom sok tekintetben mély nyomot hagyott bennem, hogy ha valami történik... rögtön az jut eszembe, hogy vele is így kezdődött, hogy vele is ez volt, és mi lett a vége. Próbáltam nem mutatni, ha valami rosszul esett, próbáltam megérteni a másikat... Most is ezt teszem, de mikor másra vágyom, mint amit épp kapok, akkor nem megy nem mutatni, hogy rosszul esik. Velem van a baj? Miért van, ha elkezdek ragaszkodni valakihez, akkor ha tehetem vele akarok lenni, és nem csak skypen... érintkezni? Velem van a baj, ha inkább szeretném, hogy itt legyen a "választott", mint hogy otthonról online beszélgetést folytassunk? Velem van a baj, ha nem értem, miért nem lehet itt aludni egyet, ha már aludni akar...

Velem is van baj, tudom, de szerintem ha valaki igazán szeretne, akkor lehet ő is arra vágyna amire én. Akkor most lehet itt lenne mellettem...

De szerintem ez se lesz más mint a múlt. Mert ugye itt lehetne most is, mert nem azt csinálja, ami miatt elment (itt már rég elaludhattál volna :) - ugye érti akinek kell :)).

Nem érem be a kicsivel? Ez kb. olyan, minthogy itt egy nagy sárgadinnye, de csak egy falatot kaphatsz (pedig szereted a sárgadinnyét, és szíved szerint megennéd az egészet). Akkor inkább egy falatot se!

7 hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://perec.blog.hu/api/trackback/id/tr78975999

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

De jó nekem,első vagyok! 2009.03.02. 19:33:49

:)
Igazad van,megértelek.
De egy kapcsolat erről szól hogy kompromisszumokat kell kötni néha.
Nem hiszem hogy a "kiválasztott" azért ment haza mert nem akart veled lenni.
Mondtad neki hogy "Figyu csak kiválasztottam,jó lenne ha még egy kicsit maradnál,szeretnék még veled lenni" ?!
Bár te tudod hogy kimondod-e?!
De ha nem akkor itt van hogy azt lehet bánni,de ha kimondod akkor nincs mit bánni....
Az meg hogy mással is volt ilyen és mi lett belőle?!
Szerencsére az emberek különbözőek,és nem biztos hogy ami egyszer rossz volt az másnál is rossz lesz.

Próbáljunk örülni a kicsinek is :)

katyusa 2009.03.02. 19:49:24

@G_bee: az hogy nem örülök, hogy elmész, az azt jelenti, hogy figyu már maradj már még :). De a pasik ebből nem értenek, vagyis inkább úgy csinálnak mint akik nem értik. Tudta ő, hogy én mit akarok. Azt szavak nélkül is lehet érteni. Úgy gondolom, ha kimondtam volna is elmegy, ez tuti. Ja és ha velem akart volna lenni, maradt volna. Ilyen egyszerű ez.

De jó nekem,első vagyok! 2009.03.03. 06:13:28

Szerintem maradt volna ő szívesen,csak biztos volt valami dolga.
Lehet tegnap akkor is elment volna ha mondod hogy "Légyszi ne menj" De biztos volt\lesz olyan mikor mondod neki akkor marad.

katyusa 2009.03.03. 06:58:45

@G_bee: majd ha maradni akar, mondani se kell neki, hogy légyszi maradj már még! :)

hadeil 2009.03.04. 08:41:17

Egyet értek azzal, hogy mond ki, ha valamit akarsz, mert sajnos a pasik nem mindig értenek a célzásokból! Amúgy meg mit veszíthetsz azzal, ha kimondod?
Saját példámból tudom, hogy nem biztos, ha az a jó, ha mindig veled van, sőt lehet így jobban bánthat. Ha egy pasi meg akarja csalni a párját, akkor azt úgyis meg tudja tenni, ha sokat van vele! Nekem elhiheted!:(

hadeil 2009.03.04. 08:42:47

Átérzem a problémádat, de ahogy te is írtad nekem, tovább kell lépni, meg kell próbálni bízni! Nem egyszerű, de a mi érdekünk!:) Menni fog, mert nők vagyunk, és a nők mindent kibírnak, csak néha elkeserednek!:)

katyusa 2009.03.04. 22:02:10

@hadeil: hát érdekes attól nem félek, hogy megcsal, mivel én is így gondolom, ha meg akar úgyis megteszi. Nem a féltékenység beszélt belőlem mikor a soraim írtam, egyszerű női hiszti volt. Rossz paszban voltam, sok minden összegyülemlett...
Megpróbálok bízni abban, hogy ez jobb lesz mint az előzőek :)
Ma már jobb paszban ébredtem!!! Nem is hisztiztem, ugye? :)
süti beállítások módosítása