Budapest, Budapest de csodás?

Szerző‘: katyusa on 2009.03.21. 08:49

Hétfőn állásinterjúra megyek Pestre, egyre izgatottabb vagyok. Egyik felem szeretné, ha sikerülne, másik talán nem. De ma úgy ébredtem, hogy mindent beleadok, hogy kelljek nekik :). Mert pl. mi lesz ma is itthon a programom? Süt a nap, de mégse tudok semmi okosat, jót kitalálni. Van egy Arborétumunk, egy Vadaskertünk, egy dombunk és kb. ennyi.

Szeretnék sétálni egy nagyot a Margit-szigeten, felmenni a Várnegyedbe, bejárni a Városligetet, felsétálni  a Citadellához, belátogatni az állatkertbe, szórakozni egyet a Vidámparkban, benézni a múzeumokba, elmenni 3D-s moziba, shoppingolni a bevásárlóközpontokban, bulizni egy nagyot valamelyik klassz klubban...

Mennyi és mennyi kikapcsolódási lehetőség! Nem kellene hétvégente azon gondolkodni, most mit csináljak, milyen programot találjak ki?

Tudom, van rossz oldala is. Szmogos, nagy a forgalom, nyüzsgés, veszélyesebb az élet ott. De ennyi belefér, ennyi nyugis élet után egy vidéki városban igenis még ezt is el tudnám viselni. Szeretnék végre egy kis nyüzsgést magam köré, embereket, sok-sok embert, ha kimegyek az utcára...

Szóval azt hiszem nem maradok itthon, ha véget ér itthon a munkám, Pesten keresek majd állást. Több a lehetőség is és vágyom is az ottani életre!

Hétfőn meg mindent bedobok, hogy kelljek nekik!!! :)

 

6 hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://perec.blog.hu/api/trackback/id/tr71015665

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

De jó nekem,első vagyok! 2009.03.21. 09:28:42

Nyilvánvaló hogy több a lehetőség ott.De ide is tudsz programot szervezni.
Csak akarni kell,rajtad múlik mit csinálsz.
Innen is betudsz ülni az autóba és felmenni Pestre vagy akárhova.
De igen,néha én is szeretnék Pesten lakni,pont ez a része miatt.

katyusa 2009.03.21. 10:20:08

@G_bee: Tudok, fel tudok menni Pestre, el tudok menni a hegyekbe túrázni... de mindez pénz kérdése sajna. Ott nem kell kiadnom azért pénzt, hogy sétáljak egyet a Budai-hegyekben, az meg pénzbe kerül, hogy felautózzak oda. De igen, holnap menni akarok a hegyekbe, mindegy hova, csak hegyek közé!!! Rá is veszem a Kiválasztottat, vegyük nyakunkba a lábunkat, és induljunk el holnap valamerre!!!

meszlali 2009.03.22. 21:21:23

Nagyvarosi elet? Erre vagysz te igazan? En laktam fennt Pesten,hat nem leanyalom!biztos hogy van nyuzsges,de nezd meg az ottani embereket! Ok mire vagynak? Pont arra,amit te most elakarsz hagyni. Szoritok neked hogy osszejojjon az a melo es remelem sikerul elerned azt amit szeretnel. Tudom hogy nehez most Kecson elhelyezkedni,de szerintem nagyon szep varos es lehet ,igenis lehet sok programot csinalni,ez a tarsasagtol fugg. Ha te jol erzed magad a paroddal ,akkor mindegy merre mentek. Nem kell oda budai hegyse,eleg a mi kis dombunk ami a szechenyi varosban van!!!!

katyusa 2009.03.23. 08:21:20

@meszlali: Elég a domb? Hát nem tudom, azért néha többre vágyom. Lehet, ha meg Pesten élek majd, jönnék ide vissza.
:)
De ez még a jövő kérdése, nem élem bele magam semmibe.
Köszi, hogy szorítasz, és hogy végre írtál kommentet. :)

hadeil 2009.03.24. 14:47:23

Hogy sikerült az állásinterjú? Bár most még csak egy napig voltál Pesten, de az legalább jól sikerült?

katyusa 2009.03.24. 21:01:42

@hadeil: Hát majd kiderül, hogy sikerült az interjú. A napomról röviden annyit, hogy szuper volt :) Hosszan majd hamarosan olvashatod :)
süti beállítások módosítása